Az utánpótlás bázis drasztikus növelése kiemelt stratégiai célunk. Ennek megfelelően a 2017/2018-as tanév, illetve szezon Diákolimpiai, illetve (szövetségi) Országos Bajnoki versenyrendszerét már regionális szinten alapozzuk meg. A Diákolimpiai küzdelmek továbbjutásos rendszerben hazánk hét régiójában kezdődnek meg. Míg az utánpótlás OB az ősztől első ízben többfordulós Alapszakasszal veszi kezdetét, szintén a hét régióban - az alapszakasz eredményei a 2018. nyarán esedékes Rájátszáson kihirdetendő Kiemelést határozzák majd meg.

Az egyes régiók élére Régió vezetőket kért fel a Szövetség vezetése. Kivétel nélkül olyan gyakorló Testnevelő tanárok segítik munkánkat, akik Diákolimpián már csapatvezetőként bizonyítottak, és Akkreditált Pedagógusképzéseink résztvevőiként a sportág szakmai-elméleti hátterével is tisztában vannak.

Dél-Alföld régió (Bács-Kiskun m, Csongrád m, Békés m): Személy Csaba
Észak-Magyarország régió (Nógrád m, Heves m, Borsod-Abaúj-Zemplén m): Soltész Gábor
Közép-Dunántúl régió (Fejér m, Veszprém m, Komárom-Esztergom m): Horváth Gyula
Nyugat-Dunántúl régió (Győr-Moson-Sopron m, Vas m, Zala m): Luka Vilmos
Dél-Dunántúl régió (Somogy m, Tolna m, Baranya m): Jeszencsák Edvin
Közép-Magyarország régió (Budapest, Pest m): Hamar László, Paksai Márton
Észak-Alföld régió (Hajdú-Bihar m, Jász-Nagykun-Szolnok m, Szabolcs-Szatmár-Bereg m): (?)

A stratégiai jelentőségnek megfelelően a regionális rendszer központi felügyeletében folyamatosan részt vesz szövetségünk Versenybizottsága és Elnöksége is.

További részletekkel és a Régió vezetők elérhetőségével legkésőbb 2017. augusztus 01-jén szolgálunk Minden iskolai és/vagy egyesületi képviselőnek és a széles publikumnak!

 

 Addig is Jó szelet!